et

Festivali kaunistas supermodell Pedaru

Supermodell Karmen Pedaru Fine Spirits & Cigar Weekendil.  Foto: Raigo Pajula

Sigarifestivali Fine Spirits & Cigar Weekend raames korraldati Tallinna vanalinna külje alla Tornide väljakule rajatud klaaspaviljonis ligi 150 külalisega galaõhtusöök, mida väisas teiste seas ka supermodell Karmen Pedaru.
Meelelahutust pakkusid õhtusöögil Olav Ehala jazzorkester, Nele-Liis Vaiksoo, Kalle Sepp jt. Üritust juhtisid Raivo E. Tamm ja Merle Palmiste.
Tallinna Sigariklubi ja selle presidendi Tullio Libliku korraldatud festivali nautisid lisaks sigarimaailma koorekihile ka paljud tuntud Eesti inimesed: Pedaru kõrval näiteks kahekordne olümpiavõitja Erika Salumäe, Kalle Klandorf, Rein Kilk, Katrin Kuldma, Tauno Kangro jt. Üritust kajastas mainekas väljaanne Cigar Journal.

Loe lähemalt siit